Haus “Moselschleife” bestaat uit 4 appartementen voor maximaal 6 personen waarvan twee appartementen op de begane grond met terras “Altes Weingut” en “Klosterstuben” en twee appartementen op de 1e verdieping met balkon “Calmont”en Klettersteig”.

Achter de appartementen is een tuin, een veranda met zitjes en barbecue aanwezig, waarin het op zwoele zomeravonden heerlijk vertoeven is.

In de kelderruimte zijn 2 wasmachines en 2 drogers. Ook vind je daar de benodigdheden voor de barbecue.

woonkamer-gezien-vanuit-de-keuken-260x170Altes Weingut

Het appartement Altes Weingut bevindt zich op de begane grond zodat het makkelijk bereikbaar is. In de kelderruimte is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (gratis) beschikbaar. Ook is voor gezamenlijk gebruik een verrijdbare tillift beschikbaar.

 Reserveer app. Altes Weingut of Lees meer over app. Altes Weingut

 volledig-ingerichte-open-keuken-260x170Klosterstuben

Het appartement Klosterstuben bevindt zich op de begane grond zodat het makkelijk bereikbaar is. In de kelderruimte is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (gratis) beschikbaar. Ook is voor gezamenlijk gebruik een verrijdbare tillift beschikbaar.

  Reserveer app. Klosterstuben of Lees meer over app. Klosterstuben

 260x170xwoonkamer-met-eethoek-260x170.jpg.pagespeed.ic.l_JBINdD5yCalmont

Het appartement Calmont bevindt zich op de eerste verdieping en is met een lift makkelijk bereikbaar. In de kelderruimte is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (gratis) beschikbaar. Ook is voor gezamenlijk gebruik een verrijdbare tillift beschikbaar.

 Reserveer app. Calmont of Lees meer over app. Calmont

woonkamer-met-TV-met-Nederlandse-zenders-radio-en-CD-speler-260x170Klettersteig

Het appartement Klettersteig bevindt zich op de eerste verdieping en is met een lift makkelijk bereikbaar. In de kelderruimte is een wasmachine en droger voor gezamenlijk gebruik (gratis) beschikbaar. Ook is voor gezamenlijk gebruik een verrijdbare tillift beschikbaar.

Reserveer app. Klettersteig of Lees meer over app. Klettersteig