Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Haus Moselschleife
Average rating:  
 26 reviews
by Fam Mollema. on Haus Moselschleife
We komen graag terug,
Datum verblijf: 12 t/m/19 augustus 2017

We hebben een heerlijke week gehad in Bremm. Het huis was geweldig en we hebben ons heerlijk kunnen ontspannen met een geweldig uitzicht

by Fam Mollema. on Haus Moselschleife
We komen graag terug,
Datum verblijf: 12 t/m/19 augustus 2017

We hebben een heerlijke week gehad in Bremm. Het huis was geweldig en we hebben ons heerlijk kunnen ontspannen met een geweldig uitzicht

by Fam. Elsland on Haus Moselschleife
Zeer goede zorg van de eigenaren
Datum verblijf: 12 t/m 19 augustus 2017

Grandioos aangepast appartement. Alle gemakken die we thuis hebben zijn hier ook. Geweldig uitzicht, mooie uitstapjes gemaakt naar Cochem en Trier. Zeer goede zorg van de eigenaren. We komen zeker nog een keer terug.

by Fam. Punselie on Haus Moselschleife
Een geweldige accomodatie
Datum verblijf: 22 juli t/m 4 augustus 2017

Lieve Eigenaren,

Wat een geweldige accomodatie. We hebben een geweldige tijd hier gehad, mooie omgeving en een super mooi verblijf. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt voor de goede zorg

by E van dongem on Haus Moselschleife
Prachtig appartement met een mooi uitzicht

31-07-2017 - We werden heel vriendelijk ontvangen! We hebben hier heerlijk gelogeerd zoals onze kinderen dat zeggen haha...
Voor ons meervoudig gehandicapte zoon was alles dik in orde en vond het heerlijk om de douchen op de douche brancard( deze hebben we thuis niet)
Prachtig appartement en het uitzicht over de moezel is erg mooi!
Het restaurant op een loop afstand van het appartement kun je lekker eten.
Wij komen zeker nog een terug!

by Fam. v.d. Heijden on Haus Moselschleife
Weer genoten
Datum verblijf: 15 juli t/m 29 juli 2017

Beste Fam. Renes,

Bedankt voor de fijne tijd die we hier mochten hebben. We hebben weer genoten.

by Kevin on Haus Moselschleife
Perfect

15-07-2017 Ik heb hier een top vakantie gehad! De accommodatie is perfect aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking! Ze hebben echt aan alles gedacht, mijn complimenten hiervoor. Verder was het leuk ingericht en heel schoon. De locatie is ook echt perfect met een mooi uitzicht op de Moezel. Er is ook genoeg in de omgeving te doen om je een week te vermaken.

by Fam Tonnies on Haus Moselschleife
Alles perfect und wunderbar
Datum verblijf: 8 juli 2017

Wir haben uns hier wieder super wohl gefühlt. Es war wieder alles perfect und wunderbar. Wir haben für den nachtste Jahr gleich wieder reserviert.

by Annelies on Haus Moselschleife
GEFELICITEERD!

Gisteren (08-06-2017) mochten jullie uit handen van de minister van Rheinland-Pfalz een oorkonde ontvangen. Officieel is Haus Moselschleife nu gecertificeerd als vakantieadres voor mensen met een (meervoudige) beperking. Van harte gefeliciteerd!

by Fam. Molegraaf. on Haus Moselschleife

26 mei 2017:
We hebben een heerlijke midweek gehad in Moselschleife. Het weer was prachtig en het uitzicht schitterend.
We hebben veel gewandeld langs de Moezel. Het appartement is schitterend en heel goed uitgerust voor mensen met een beperking. We hopen snel nog eens terug te komen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»